Biblioteca Naţională a României

Tel.: (021)314.24.34/1002
Fax: (021)312.33.81
E-mail: biblioteca@bibnat.ro
Web: www.bibnat.ro

Filiala Biblioteca Batthyaneum Alba Iulia

Str. Gabriel Bethlen Nr. 1, 510009 ALBA IULIA

Tel./Fax: +40 258 811939
E-mail: biblioteca@bibnat.ro
        stefan.stanciu@bibnat.ro
        cristian.mladin@bibnat.ro

CERCETARE

Luni – Joi: 09.00 – 14.30 

Accesul este posibil printr-o programare prealabila facuta prin e-mail la adresele stefan.stanciu@bibnat.rocristian.mladin@bibnat.ro Solicitarea transmisa la adresele mentionate trebuie sa contina informatii precise referitoare la materialul ce urmează a fi studiat.  Pentru cazuri exceptionale si solicitari speciale transmiteti un e-mail pe adresele mai sus mentionate sau contactati institutia.

VIZITARE

Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia, Filiala a Bibliotecii Nationale a României nu este deschisa pentru vizitare. Vizitarea Bibliotecii Batthyaneum nu este permisa în prezent din motive institutionale. Pentru cazuri exceptionale si solicitari speciale transmiteti un e-mail pe adresele mai sus mentionate sau contactati institutia.

REGULAMENTE PENTRU UTILIZATORI

Fondul de documente aparţinând Bibliotecii Batthyaneum, filială a Bibliotecii Naţionale a României se înscrie în categoria fondurilor patrimoniale şi cuprinde: manuscrise, incunabule, carte străină şi românească, documente de arhivă, fotografii, materiale cartografice, stampe şi gravuri, periodice, colecţii de monede, sigilii, artefacte, minerale, obiecte de artă şi astronomie.

REGULAMENTUL privind accesul la Biblioteca Batthyaneum, filială a Bibliotecii Naţionale a României (în curând)

TARIFE SERVICII OFERITE DE BIBLIOTECA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI 2020 (cf. www.bibnat.ro)

Tarifele pentru serviciile oferite utilizatorilor de Biblioteca Națională a României, aprobate prin Ordinul nr.3164/09.09.2020 emis de Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Începând cu data de 15.03.2018 Biblioteca Națională a României nu mai este plătitoare de TVA, conform Deciziei privind anularea înregistrării în scopuri de TVA, emisă de Ministerul Finanțelor Publice – ANAF.